Azurni mirisi u glamuru TOM FORD parfema

Inspirisan glamurom prošlih vremena, kada su se koristili najskuplji i najdragoceniji sastojci da se kreira one of a kind miris luksuza i sofisticiranosti, Tom Ford je svoju ljubav prema Italiji pokazao na najlepši mogući način kreirajući 4 mirisa sa esencijama mediterana.

NEROLI PORTOFINO – uzbudljiv i blistav miris, prenosi vam povetarac italijanske rivijere. Ulje citrusa i savršene cvetne note sigurno ostavljaju utisak.

fotka broj 5b

MANDARINO DI AMALFI – šumeća tekstura vazduha sa klifova Amalfi obale. Vazduh sa mirisom mente, majčine dušice i divljeg cveća.

fotka broj 5c

ITALIAN CYPRESS – sofisticiranost i inovacija. Savršen balans tradicije i inovacije, nota strogih citrusa, svežeg bosiljka, mente i šumskih smola.

TUSCAN LEATHER – ekstravagantno i primalno. Parfem inspirisan finom kožom, budi u svakome animalističku raskoš. Moderni klasik, uz dodatak noćnog cveta jasmina, tamjanovog ulja i crne kože. Seksi. Kreiran je posebno za Tom Ford prodavnicu u Milanu, da se istakne italianski kvalitet, zanatske sposobnosti i tradicionalna sofisticiranost.

fotka broj 5a

Author: MII4ME Team

Share This Post On