Cikliranje sa stilom na milanski način

Izdvajamo savršenu fabriku MADE IN ITALY bicikala – 43 MILANO.

Kolekcija bicikala 43 MILANO, je između mode i dizajna. Namenjena je svima koji su verni stilu i eleganciji. U showroom-u ovih tailor made  bicikala  sve je koncipirano tako kao da ste došli u savršeni atelje visoke mode u kome želite da poručite nešto veoma specijalno.

Fascinantni univerzum luksuza ovih dvotočkaša razrađen je do detalja. Stručni tim će dizajnirati jedinstven bicikl, odabirući sa vama i uklapajući najinovativnije delove  vrhunskih proizvođača. Bicikli izgledaju kao da se niko nije žurio da ih napravi. Provešćete sate i sate proučavajući različite materijale, boje, delove, kože za sedište itd… Ovo je prava laboratorija luksuza.

Ramove možete dodatno dizajnirati sa kožom jelena, krokodila ili noja. Svaka od ovih koža je specijalno tretirana i vodootporna, pa će izdržati vremenske prilike. Estetski doživljaj bicikla “obučenog” u kožu je neverovatan.

Izdvajaju se GENTLEMAN CLASSIC model za muškarce i LADY MILANO LE za žene.


GENTLEMAN CLASSIC je dizajniran sa velikim strpljenjem. Delovi su hromirani i polirani, a ram je u aluminijumu. Kočnice i svetla su od Nemačke kompanije SCHMIDT MASCHINENBAU. Dosta toga na ovom biciklu je napredne tehnologije, uključujući i I-phone data konekciju. Boja lešnika u kombinaciji sa krokodilskom kožom je savršen i diskretan luksuz.

LADY MILANO LE, elagantan i ženstven bicikl originalne linije sa velikom četvrtastom korpom na volanu. U njoj možete provozati ljubimca ili odložiti tašnu i računar.

VINTAGE 8 SPEED bicikli su lagani sa savremenim hi-tech rešenjima i selekcijom materijala koja ga izdvaja od ostalih sportskih bicikala.

Na porudžbinu se čeka oko dva meseca. Mogu koštati nekoliko hiljada eura.

Author: MII4ME Team

Share This Post On

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *