Gde možete sresti poznate u Italiji?

Sigurno ste se uvek pitali gde možete videti nekog poznatog na putovanju kroz Italiju. Ovo je lista hotela gde sigurno svake nedelje odsedne neko poznat. Mnogi paparaci su uvek u predostrožnosti i možete ih videti kako vrebaju pogodan momenat da uslikaju poznato lice i to dobro unovče na tržištu medija.

1. HOTEL CIPRIANI, VENECIJA
Od samog otvaranja 1958. godine ovaj hotel je ugostio mnoge poznate ličnosti, Elizabet Tejlor, Elton Džona, Džuliju Roberts, Stiva Martina, Pol Makartnija i mnoge druge. Hotel ima elitni Palladio Suite sa panoramskim prozorom iznad lagune. Gosti uživaju u privatnoj terasi, bazenu i đakuziju u senci jasmina. Lični batler i ekskluzivna večera su standard ovog hotela.

2. PALAZZO MARGHERITA, BERNALDA na jugu Italije
Ova palata izgrađena je 1882. Godine u Bernaldi, mestu u kome se rodio deda Frensisa Kopole, Agostino Kopola. Frensis Ford Kopola kupio je vilu početkom 2004. u želji da istakne lepotu neotkrivene provincije Matere. Enterijer je specijalno dizajniran da bi posetiocima prikazao autentičnu atmosferu Italije. Okružen je baštom u kojoj je bazen. Gosti imaju utisak da su kod kuće. Veoma romantično.

3. HOTEL SPLENDIDO, ITALIJANSKA RIVIJERA
Stari manastir iz 16. veka, redizajniran u hotel imao je goste iz visokog društva: Vojvoda od Vindzora je bio prvi gost ovog hotela. Ava Gardner, Stiven Spilberg, Naomi Kempbel su uživali često u ovom hotelu. Luksuz je čak i u toaletima koje je dizajnirao Bulgari.

4. HOTEL HASSLER, RIM
Omiljeni hotel Madone kada posećuje Rim. Takođe, Tom Kruz, Dženifer Aniston i kralj Huan Karlos su bili gosti u Predsedničkom apartmanu od 150 kvadratnih metara sa ogromnom terasom koja gleda na Rim. Odmah pored čuvenih stepenica.

5. VILLA D’ESTE, jezero KOMO
Sagrađena 1568. godine, kao letnjikovac Kardinala Tolomea Galio-a. Konstantno je nagrađivan kao jedan od najboljih hotela na svetu. Ogromna bašta ima i po 500 godina staro drveće i mozaik iz 16. veka. Predstavljaju raj na zemlji. Raskošni nameštaj, kristalni lusteri, venecijanska svila i somot su garancija luksuznog odmora. Najinteresantnije je da je fotografima zabranjen ulaz. Ovde stvarno možete sresti Mik Džegera, Bon Džovija, Adrijen Brodija, Edi Marfija i mnoge druge

Author: MII4ME Team

Share This Post On

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *