INAMORADA – visoka moda za male pse

Da je Milano prestonica mode odavno nam je svima poznato, ali da istu asocijaciju na ovaj italijanski grad imaju i naši ljubimci dokazuje specijalno za njih dizajnirana garderoba italijanske modne kuće INAMORADA. Bazirana u Milanu, Inamorada je nastala davne 1976. Godine kao ostvarenje sna da se stvori san, kako glasi filozofija ovog brenda visoke mode za male pse.

Odmah ćemo vas upozoriti – već nakon prvog pogleda na kolekciju jesen-zima 2014, vaš pas će se naći pred teškim izborom. Suočen sa velikim brojem modela, od kišnih kabanica i kaputa od kašmira, vunenih džempera i pantalona, do elegantnih večernjih haljina, kao i asesoara savršeno promišljenih tako da idu uz svaki odabrani komad, vašoj kuci će se zavrteti u glavi pred odlukom koji od njih da izabere. Prioritet Inamorade je pre svega udobnost, zbog čega su modeli izrađeni od najfinijih materijala, ali detalji su ono što posebno privlači pažnju. Zlatni dugmići, biserni ili kožni kaiš, čipkani i detalji od krzna, daju ovim modelima prizvuk glamura, a predimenzionirana plišana mašna koja kao zaštitni znak ove marke krasi većinu ženskih modela, donosi dozu romantike koja će vašu ljubimicu učiniti posebno ženstvenom.

Kada je Koko Šanel govorila da žena treba da bude otmena i fantastična sigurno nije mogla ni da pretpostavi da će se njen savet jednog dana odnositi i na krznene lepotice. Inamorada haljine inspirisane Šanel stilom danas zaista to čine mogućim, dajući njenom kredu potpuno novi kontekst.

Ali nemojte misliti da se problem izbora modela sastoji samo u odluci koji od njih se najviše slaže sa karakterom vašeg ljubimca. Njegov stil mora biti usklađen sa vašim, jer većina modela dolazi u kompletu sa torbom (ne neophodno za njegovo nošenje), pa postoji opasnost da padnete u iskušenje i odlazak u šoping za svog psa započnete izborom modnog detalja za sebe!

Šik povoci, nakit i modeli za svaku priliku (pa čak i odlazak na plažu), učiniće da vaš pas bude adekvatan pratilac na svakom događaju čiji ste deo. Ali nemojte se začuditi ako se jednog dana vi nađete u ulozi njegovog pratioca, jer fashion week za pse samo što nije postao realnost. Najveći pet fashion show koji se već deset godina održava u Njujorku sigurno nagoveštava takvu ideju, kao i web magazin PawVogue, kao pandan Vogue-u, u kom se već sada možete informisati o tome šta je in kada je stil vašeg ljubimca u pitanju.

photo source: www.bravotv.com

Author: Ena

Share This Post On

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *