Italijanske kraljice okeana

One su prelepe, zabavne i uzbudljive. Za njima se svi okreću. Za njima svi žude. Da, pogodili ste! Pričamo o trenutno najzgodnijim jathama vrhunske italijanske izrade. Ovo su trenutno aktuelni i najpoželjniji modeli.

Riva 63 Virtus

Kada je Riva predstavila ovaj model kao njihovu najveću otvorenu jahtu, ili je sam poduhvat bio više nego pretenciozan ili ljudi iz Rive su napravili nešto zaista vredno divljenja. Naravno, opcija broj 2 je prevagnula. Model 63 poseduje sve prepoznatljive kvalitete klasičnog Virtusa, pre svega mislimo na nezaobilaznu konturu, ali u luksuzu svakako prevazilazi sva očekivanja. Komfor, dva palubna odmorišta, najfinija koža i hrastovina su neki od aduta Rive 63 Virtus. Zasluženo mesto među najzgodnijim.

Itama 75

Kompanija koja je sve posvetila dizajnu i osećaju slobode koji pruža otvorena jahta, naročito impresionira svojim modelom 75. Ovo je jahta iz kuće Itama koja prosto vapi za vašim pogledom i neodoljivo navodi na utisak da se radi o jednom izuzetno brzom brodom. Kada pogledate taj ustremljeni pramac, bilo bi naprosto sramota da ova lepotica ne može da razvije brzinu od maksimalnih 77 km/h. A ako vam kažemo da pored brzine, ona pleni i koforom luksuznih kabina (3-4), i te kako ćete je poželeti.

Azimut 62S Italia

Impresivna u svakom smislu. Rimejk čuvene Azimutove jahte povodom 150. godišnjice od unifikacije Italije je pravi dragulj Azurne obale. Ova legendarna lepotivca sada dolazi opremljenija nego ikada, sa rearanžiranim kabinama i dizajnom za 21. vek.

Baia One Hundred

Šta reći? Apsolutna kraljica koja suvereno vlada u svakom smislu. Ovde govorimo o njenom seksipilu, kojim nedvosmisleno pleni. Italijanski dizajn na svom vrhuncu, vrhunska veština inžinjerstva, klasik u svakom smislu. Više o ovoj superjahti pročitajte u našem posebnom osvrtu o ovom izuzetnom brodu, a ovde ćemo samo zaključiti da Baia One hundred je zaista supersexy i bez obzira na ime, rekli bismo da je jedna u milion.

Author: Dušan Vulić

Share This Post On

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *