MADE IN ITALY 4 ME FESTIVAL U DELTA CITY-ju

Ljubitelji italijanske mode, muzike i kulture, imaće priliku da uživaju i ove godine u, četvrtom po redu, festivalu MADE IN ITALY 4 ME koji će biti održan u subotu i nedelju, 28. i 29. marta, u Delta City-ju, pod sloganom SVE(T) SE VRTI OKO ITALIJE.

Svi posetioci će moći da osete ili da se prisete pravog italijanskog duha – uživo u Beogradu.

Posebno lepa vest za sve kupoholičare su popusti na aktuelne modne kolekcije italijanskih brendova, do čak 30%. Benetton, Yamamay, Geox, Carpisa, Concept, Barbolini i Via spiga samo su neki od brendova koji su za sve posetioce festivala obezbedili fanstastične ponude!

Program festivala:

12:00 – 13:30 – Čast da u subotu otvori festival imaće poznata italijanska pevačica Kristina per Marche, zvezda ulične muzike sa juga italije, koja će izvesti čuvene evergrin hitove.

Najmlađi posetioci će u nedelju, u isto vreme, uživati u zabavnoj predstavi grupe Lilihip Lilihop – To je moja muzika. Glumci će kroz muziku i skečeve animirati decu i podsticati ih na razmišljanje o tome kako nastaje zvuk i šta sve možemo i na koji način opisati kroz ritam i melodiju, a sve u duhu Italije, njene muzike, kulture i tradicije.

13:30 – 14:30 – Eksluzivan video pregled trendova za sezonu proleće/leto 2015.

15:00 – 20:00 – Dva paralelna programa:

  1.  JUST DANCE – Prvi put u javnom prostoru svim posetiocima pruzamo priliku da uče i vežbaju plesne pokrete uz najpoznatije svetske hitove, zajedno sa našim profesionalnim igračima.
  2.  BAMBOLA CALCIO – Devojke će imati jedinstvinu priliku da se okušaju u onome po čemu su italijani poznati, a za čim muskarci širom sveta luduju – da šutiraju penal na mali gol. U ulozi golmana je jedan od naših najlepsih manekena Stefan Stojanov.

Poseban užitak za sve posetioce je mini replika bašte venecijaskog kafea koja će biti postavljena u foajeu najvećeg shopping mall-a.

Ljubitelji čuvenog brenda italijanskih motorcikala, Motto Guzzi, imaće priliku tokom oba dana manifestacije da pogledaju i slikaju se sa čuvenim modelom Nuovo Falcone Militare 1970, koji je muzejski primerak, ali i model iz čuvene Titove pratnje JNA.

Dođite da uživamo zajedno!

Author: MII4ME Team

Share This Post On

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *