PACKTIVITY – Konferencija o pakovanju proizvoda

PACKTIVITY4 – četvrta po redu jednodnevna međunarodna konferencija o pakovanju proizvoda, održava se u utorak, 7. aprila u Privrednoj komori Beograda (Kneza Miloša br.12, VI sprat, svečana sala).

Nakon čuvenih svetskih zvezda u oblasti dizajna pakovanja – kao što su Bjorn Kusofski iz Stockholm Design Lab-a, i Volfganga Nidlera iz austrijskog dizajn studija Moodley Brand Identity – i ove godine Packtivity predstavlja internacionalne zvezde iz jednog od najuticajnijih evropskih dizajn studija – italijanskog dizajn studija Happycentro. Oni su Federico Galvani, kreativni direktor i Federico Padovani, art direktor.

Studio je osnovan 1998. godine u Veroni, romantičnom gradu Romea i Julije. U proteklim godinama rade podjednako sa velikim klijentima ali i malim start-up-ovima, za lokalne i velike međunarodne agencije. Poruka njihovog kreativnog bića je “We solve problems!”. To rade tako što brendovima daju savete, planiraju strategije, dizajniraju, crtaju storibordove, režiraju… Vremenom su postali vrlo dobri u tome! Svoje vreme ulažu i u istraživanje i testiranje. Imaju i formulu za lepotu: ona je mešavina složenosti, reda i umora!

Prijavite se za konferenciju na www.packtivity.rs
Konkurs traje do 6. aprila.

Vidimo se!

Author: MII4ME Team

Share This Post On

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *