Pravila korišćenja

Korišćenjem bilo kog dela on line magazina www.madeinitaly4me.rs automatski prihvatate sva aktuelna pravila korišćenja. Korisnici su dužni da redovno čitaju pravila korišćenja, te se smatra da su korisnici kontinuiranim korišćenjem našeg sajta ili bilo kojeg njegovog dela u svakom trenutku upoznati s aktuelnim pravilima korišćenja, te da su ih razumeli u celosti. Ni jedan deo on line magazine www.madeinitaly4me.rs ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, niti za promovisanje istih.

On line magazin www.madeinitaly4me.rs svojim posetiocima u dobroj veri obezbeđuje korišćenje sadržaja sajta. Svi posetioci imaju pravo da besplatno koriste sadržaje, on line magazina www.madeinitaly4me.rs ukoliko ne krše pravila korišćenja. On line magazin www.madeinitaly4me.rs se sastoji od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja, sadržaja kreiranih od strane posetilaca i linkova na spoljne stranice. Sve sadržaje on line magazin www.madeinitaly4me.rs portala koristite na vlastitu odgovornost i on line magazin www.madeinitaly4me.rs se ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korišćenjem. Pristup sajtu on line magazina www.madeinitaly4me.rs i svim njegovim sadržajima dozvoljen je osobama starijim od 18 godina.

AUTORSKA PRAVA

On line magazin www.madeinitaly4me.rs polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala smatra se kršenjem autorskih prava on line magazina www.madeinitaly4me.rs portala i podložno je tužbi. Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala bez dozvole vlasnika autorskih prava (on line magazin www.madeinitaly4me.rs partneri, korisnici…) smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi. Ukoliko smatrate da je on line magazin www.madeinitaly4me.rs povredio Vaša autorska prava, slučaj će biti odmah razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe.

LINKOVI NA SPOLJNE STRANE

On line magazin www.madeinitaly4me.rs sadrži linkove na web stranice izvan vlastitog portala. On line magazin www.madeinitaly4me.rs linkove objavljuje u dobroj nameri i ne može se smatrati odgovornim za sadržaje izvan portala.

SPOLJNI SARADNICI

On line magazin www.madeinitaly4me.rs štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj meri. On line magazine www.madeinitaly4me.rs se obavezuje da će u dobroj nameri koristiti podatke dobijene od korisnika tokom korišćenja sajta, te da privatne podatke neće distribuirati, niti prodavati trećoj strani, osim uz dozvolu korisnika. On line magazin www.madeinitaly4me.rs može u skladu sa zakonom prikupljati određene tehničke podatke o korisnicima dobijene tokom korišćenja sajta. Ove informacije on line magazin www.madeinitaly4me.rs koristi kako bi imao informacije o korisnicima koji ga koriste, te na taj način poboljšao portal i njegove sadržaje dodatno usmerio i prilagodio publici koja ga posećuje. Na osnovu tih podataka saznajemo koji su sadržaji najpopularniji među kojom publikom. On line magazin www.madeinitaly4me.rs obavezuje se da prikupljene privatne podatke, poput e-mail adrese, imena i prezimena, neće bez dozvole svakog pojedinačnog korisnika prodavati, niti distribuirati, osim demografskih podataka za grupu korisnika bez odavanja privatnih podataka. On line magazin www.madeinitaly4me.rs se obavezuje da će čuvati privatnost korisnika portala, osim u slučaju teškog kršenja pravila on line magazina www.madeinitaly4me.rs portala ili nezakonitih aktivnosti korisnika.

KOMENTARI POSETILACA

Kad je reč o komentarima posetilaca, On line magazina www.madeinitaly4me.rs u te svrhe koristi plugin Comments američke kompanije Facebook Inc. Svi posetioci našeg sajta koji žele da ostave komentar ispod nekog članka moraju biti ulogovani na svoj Facebook nalog da bi to učinili. Na implementaciju ove tehnologije smo se odlučili kako bismo povećali kvalitet diskusija u komentarima ispod članaka. Zadržavamo pravo da uklonimo sadržaje kojima se povređuje privatnost nekog lica, uvredljive sadržaje, kao i druge sadržaje koji su u suprotnosti sa zakonom.

YOUTUBE On line magazine www.madeinitaly4me.rs objavljuje video fajlove koji su locirani na serverima američke kompanije YouTube Inc. Izbor video fajlova koji se nakon završetka gledanja video klipa pojavljuju u plugin-u označeni terminom “Related” vrše algoritmi kompanije YouTube Inc. i na njih On line magazin www.madeinitaly4me.rs nema niti može imati uticaja. Samim tim, On line magazin www.madeinitaly4me.rs nije odgovoran za sadržaje ovih video fajlova.

MODIFIKOVANJE I PROMENE PRAVILA

On line magazin www.madeinitaly4me.rs može u svako doba izmeniti i dopuniti ova pravila, koja se primenjuju od dana objavljivanja na sajtu. Zadržavamo pravo da bez najave povremeno promenimo ili modifikujemo pravila. Korišćenjem bilo kog sadžaja on line magazina www.madeinitaly4me.rs smatra se da ste upoznati sa najnovijim pravilima.

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *