Recite još jednom DA Armaniju – Sì Eau de Toilette

Pre dve godine Armani je predstavio svetu svoj parfem Sì. Veliko Armanijevo „Da“ u 2015. godini biće ponovo aktuelno, ali ovog puta kao Eau de Toilette.

Armani započinje ovu godinu sa još jednim izdanjem iz parfemske linije Sì, koju je pokrenuo u 2013. Sì dobija sada i svoju verziju toaletne vode, a u parfimerije stiže u februaru. Ovo je laganija i cvetnija interpretacija originalnog Sì parfema, gde dominiraju note lista i pupoljka ribizle, praćene notama bele frezije i majske ruže. Verzija toaletne vode je osvežena notama zelene kruške i mandarine koje čine da Sì Eau de Toilette bude svakako jako interesantan za sve ljubitelje ovog parfema, ali takođe i za sve ljubitelje cvetnih chypre kompozicija koje su posebno popularne u prolećno vreme.
Sì parfem je kreirala Christine Nagel, kojoj je ovo drugo udruživanje snaga sa Armanijem nakon Armani Prive linije mirisa. Nakon Sì parfema, ova linija je obogaćena sa još dve interpretacije u vidu Sì Intense i Sì White verzija originala. Svakako nijedna mirisna linija nije kompletna bez toaletne vode, koja u ovoj kolekciji dolazi u nežno-ružičastoj boci, a biće dostupna u pakovanjima od 30, 50 i 100 ml.
Zaštitno lice Sì linije je holivudska glumica Cate Blanchett koja nastavlja da bude otelotvorenje ideala Armanijevog „Da“. Blanchett je neodoljiva kao žena koja kaže Da svim radostima života, a njen šarm je nedvosmislena prednost čitave Sì reklamne kampanje.

Ova toaletna voda je samo deo linije koja se od početka pozicionira kao klasik i koketira sa elementima koji nisu moderni, ali koji uvek nalaze svoje mesto u savremenom svetu. Blagi cvetni miris će kroz svoje mnogobrojne note sigurno pronaći put do vašeg srca, ili bolje reći nosa, ukoliko ste romantik koji uvek gleda na svet sa dozom optimizma i radosti.
Sì Eau de Toilette je svakako novost iz Giorgio Armani kuće koja će biti aktuelna u 2015. godini, a na police parfimerija stiže već 23. februara.

Author: MII4ME Team

Share This Post On

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *