SKI KACIGE KULTNOG BRENDA MOMO DESIGN

Pripremite se adekvatno za skijanje, naročito ako odlazite na italijansku stranu Alpa. Izašli su novi modeli kaciga i naočara za skijanje, fenomenalnog studija MOMO DESIGN iz Milana. Ove sezone predstavili su četiri različite linije kaciga za skijanje.


RAZOR AIR-uniseks kaciga, linearnog dizajna. Školjka modela je napravljena od fiberglasa, a unutrašnjost je obložena mekanim prirodnim materijalima. Specijalna farba odoleva svim uslovima. Ventilacioni sistem osigurava dobru temperaturu.

RAZOR RACE-uniseks kaciga, sa gumenim ojačanjima na školjci koja je od fiberglasa. Gumena ojačanja daju veći stepen zaštite pri padu. Unutrašnjost se skida i može se održavati redovnim pranjem.

VENOM MID-uniseks kaciga, srednje veličine. Prijanja savršeno i garantuje funkcionalnost I komfor I na ekstremnim performansima. Njena srednja veličina daje i da je lagana, ali sa velikom zaštitom. Specijalna obrada ivica daje prestiž i fashion look.

VENOM AIR-uniseks kaciga, sa kraćom formom fiberglas školjke. Ona ima dodatne proseke za vazduh, što je čini unikatnom i ostavlja utisak ekstremnosti.

SKI GOGGLE 100% UV zaštita. Neizostavni detalj uz kacigu MOMODESIGN. Ove naočare za skijanje su napravljene od poslednje generacije materijala, što ih čini ekstremno lakim i fleksibilnim. Dodatna vrednost je MOMODESIGN unikatni stil. TRIVEX material nam dolazi iz naredne generacije polimera deriviranog iz formule koja je unapređena za US armiju. Ovaj material je balans između vizuelnog i fizičkog performansa, obezbeđujući neviđenu zaštitu i protekciju svakoga na stazi kroz savršenu vidljivost. Ne postoje bolje naočare za zaštitu od ovih.

photos source: momodesign.com

Author: MII4ME Team

Share This Post On

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *